Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
Leverans
  • Fri frakt
  • Måttanpassat för dig
  • Personlig köpresa
0 kr
inkl. moms & frakt
Du har inte lagt något i kundvagnen, ännu!
Klicka på produkter i menyn för att se vårt utbud
Vi erbjuder:
  • Hög kvalitet
  • Hög tillgänglighet
  • Kort produktionstid
  • Produkter som tillverkas efter dina mått
  • Helt fraktfri leverans

Så får du en lyxkänsla på altanen

Det är inte konstigt att vi svenskar bryr oss så mycket om vädret. Ena dagen yr vinterstormen och nästa dag är det strålande solsken. På bara en månad går vi från att sitta inne och huttra till sommarklädd ute i trädgården. Vi flyttar ut, för många av oss betyder det att vi flyttar ut på altanen eller balkongen.

Det är på de platserna man kan få lov att vara hemma, men ändå ute samtidigt. Huset och omgivningen smälter samman till en enhet. En sådan plats som tillför boendet ett extra värde, både känslomässigt och ekonomisk, i synnerhet när den platsen är skapad på ett inbjudande sätt.

När det kommer till att skapa inbjudande utemiljöer finns det få saker som ett slår ett snyggt glasräcke. Här är fem grunder till vad ett glasräcke kan göra för din bostad.

1. Oslagbar utsikt

Ett glasräcke är svårslaget när det kommer till att utnyttja utsikten, det säger sig själv. Att kunna släppa in hela horisonten är skäl nog för många att välja ett sådant räcke på sin uteplats.

Designa ditt glasräcke till: AltanBalkongInomhus

2. Större och ljusare

Med ett genomskinligt räcke följer det många goda fördelar. Genom att ta bort de avskärmande träspjälorna kommer uteplatsen både kännas större och ljusare. Glasräcken öppnar upp, låter blicken vandra förbi och släpper in ljus över hela altanen eller balkongen.

Läs mer: Boverkets regler när du ska bygga altanräcke

3. Exklusivt utseende

En annan, väldigt stor, fördel med ett glasräcke är det exklusiva och harmoniska utseendet. Räckesbutiken har lösningar i aluminium, rostfritt, stolpfritt samt glas och klämfästen till existerande stolpar. Gemensamt för alla lösningar är att de ger ett tidlöst och rent intryck. Detta i sin tur bidrar till att öka värdet på uteplatsen, oavsett om du mäter bostadens värde eller det emotionella värdet när du sitter i solstolen och njuter.

Läs mer: Höj värdet på huset, renovera altanen – Mäklarens beräkningar

4. Enkelt att underhålla

Alla husägare vet att underhåll kräver både tid, energi och pengar. Vårt klimat bjuder ofta på tuffa vintrar som sliter även på de bäst anpassade träsorterna. Med ett glasräcke slipper du bekymra dig om det. Glas och metall är som alla vet väldigt väderbeständigt och väldigt lätt att underhålla. På så sätt får man mer tid att göra det man faktiskt vill göra på sin uteplats.

5. Enkelt att beställa och montera

Många lösningar är fina när de är färdiga, men de kostar blod, svett och tårar att få på plats. Hos Räckesbutiken gör vi allt så enkelt som möjligt för dig. När du beställer ditt räcke behöver du egentligen bara lägga in dina mått och välja din design för att kunna beställa ditt räcke med några knapptryck. När du har beställt levererar vi fraktfritt med egen monteringsbok, filmer, alla skruvar som behövs och kundservice som finns tillgänglig om du skulle behöva det. Räcket är enkelt att montera på egen hand med skruvdragare, tumstock och ett vattenpass.

Glasräcken kan även med fördel monteras inomhus och ge hela rummet ett nytt utseende.

Stäng

Välj leveransland

Priserna för varor du har i kundvagnen kommer att ändra sig om du byter land.

Leverans: