Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
Leverans
  • Fri frakt
  • Måttanpassat för dig
  • Personlig köpresa
0 kr
inkl. moms & frakt
Du har inte lagt något i kundvagnen, ännu!
Klicka på produkter i menyn för att se vårt utbud
Vi erbjuder:
  • Hög kvalitet
  • Hög tillgänglighet
  • Kort produktionstid
  • Produkter som tillverkas efter dina mått
  • Helt fraktfri leverans

Om Räckesbutiken

Vår produkt

Hos oss skräddarsyr du din räckesprodukt efter dina mått och väljer design efter tycke och smak. I vår användarvänliga beställningsfunktion presenteras ditt pris utan några ospecificerade extrakostnader.

Vi strävar alltid efter att inget extra ska behöva köpas till för monteringen. Skruvar, bits och borr ingår. I de fall där specialverktyg krävs medföljer det.

Vår produkt är unik i det avseendet att vi alltid tillverkar produkten efter kundens mått och önskemål. Eftersom att allt, inklusive glas, tillverkas efter kundens beställning har vi möjlighet att alltid skapa ett räcke som är symmetriskt efter de mått som kunden anger. Aldrig behöver kunden ge avkall på sina mått för att räcket ska anpassas för att passa glasen.

Vi på Räckesbutiken vill vara den bästa leverantören av glasräcken och andra räckesprodukter för inom- och utomhusmiljö i Europa.

 

Allt tillverkas av oss

Våra produkter tillverkas, paketeras och skickas från vår tillverkningsanläggning i Ängelholm, Skåne. Här har vi kontor och produktionsyta på totalt ca 1000 kvm.

Vi tillverkar olika typer av räcken i högsta kvalitet:
Glasräcken utan stolpar eller med stolpar i aluminium eller rostfritt.
Glas och klämfästen till befintliga stolpar.
Franska balkonger i glas.
Rostfria räcken med stänger eller vajer.
Ledstänger till trappor i rostfritt eller trä.

Du designar själv din produkt i vårt verktyg där vi tar dig igenom en rad designval av utseende, färg och material.

Kort historik

Räckesbutiken startades 2008 som ett projekt av glasmästeriet Villans Glas i Ängelholm, sedan man märkt en efterfrågan på räckesprodukter med hemleverans. I slutet av 2010 blev Räckesbutiken Sweden AB ett fristående bolag, men med samma personer vid rodret.

2019 gick det familjeägda investmentbolaget Beijerinvest in som majoritetsägare i Räckesbutiken, och från 2022 äger Beijerinvest 100%. Beijerinvests främsta kännetecken är deras långsiktighet, kompetens, intresse för företagsutveckling samt deras finansiella styrka.

Räckesbutiken levererar räcken via nätbutiker i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Schweiz och Österrike.

 

Stäng

Välj leveransland

Priserna för varor du har i kundvagnen kommer att ändra sig om du byter land.

Leverans: