Alu Color Alu Classic
 • Alltid fraktfri leverans!
 • Måttanpassat på riktigt!
Trygg e-handel
0 kr
inkl. moms & frakt
Du har inte lagt något i kundvagnen, ännu!
Klicka på produkter i menyn för att se vårt utbud
Vi erbjuder:
 • Hög kvalitet
 • Hög tillgänglighet
 • Kort produktionstid
 • Produkter som tillverkas efter dina mått
 • Helt fraktfri leverans

Om Räckesbutiken

Vår produkt

Hos oss skräddarsyr du din räckesprodukt efter dina mått och väljer design efter tycke och smak. I vår användarvänliga beställningsfunktion presenteras ditt pris utan några ospecificerade extrakostnader.

Vi strävar alltid efter att inget extra ska behöva köpas till för monteringen. Skruvar, bits och borr ingår. I de fall där specialverktyg krävs medföljer det.

Vår produkt är unik i det avseendet att vi alltid tillverkar produkten efter kundens mått och önskemål. Eftersom att allt, inklusive glas, tillverkas efter kundens beställning har vi möjlighet att alltid skapa ett räcke som är symmetriskt efter de mått som kunden anger. Aldrig behöver kunden ge avkall på sina mått för att räcket ska anpassas för att passa glasen.

Vi på Räckesbutiken vill vara den bästa leverantören av glasräcken och andra räckesprodukter för inom- och utomhusmiljö i Norden.

Allt tillverkas av oss

Våra produkter tillverkas, paketeras och skickas från vår tillverkningsanläggning i Ängelholm, Skåne. Här har vi kontor och produktionsyta på totalt ca 1000 kvm.

Vi producerar olika typer av glasräcken i högsta kvalitet. Ett med aluminiumstolpar, ett med rostfria stolpar och ett stolpfritt räcke. Vi erbjuder också glas och klämfästen till befintliga stolpar, och ett rostfritt räcke med stänger istället för glas. Dessutom har vi ledstänger till trappor i rostfritt och trä (ek eller jatoba).

Du designar själv din produkt i vårt verktyg där vi tar dig igenom en rad designval av utseende, färg och material.

Kort historik

Räckesbutiken startades som ett projekt av ett glasmästeri i Ängelholm, Villans Glas under 2008 sedan man sett ett behov och en efterfrågan på räckesprodukter med hemleverans. Sedan slutet av 2010 är Räckesbutiken Sweden AB ett fristående bolag. I grunden är det dock samma personer som står bakom räckesbutiken.se med mångårig erfarenhet av leverans och montering av glasräcken. Vi levererar även räcken till fler länder i Norden och Europa via våra onlinebutiker i Norge, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland och Österrike.

Skräddarsytt för dig
Dina genvägar

Genvägar!

Ordersida

  Offert

   Glöm mig!