Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
Leverans
  • Fri frakt
  • Måttanpassat för dig
  • Personlig köpresa
0 kr
inkl. moms & frakt
Du har inte lagt något i kundvagnen, ännu!
Klicka på produkter i menyn för att se vårt utbud
Vi erbjuder:
  • Hög kvalitet
  • Hög tillgänglighet
  • Kort produktionstid
  • Produkter som tillverkas efter dina mått
  • Helt fraktfri leverans

Glasstaket ger ett exklusivt intryck

Glasstaket med stolpar i aluminium

Designa online och se ditt pris direkt – allt ingår!

Vi har flera typer av glasstaket som passar utmärkt både inomhus och utomhus! Skapa en maximal utsikt från uteplatsen, eller varför inte ha det som ett snyggt och säkert räcke runt poolen? Vill du ha insynsskydd väljer du frostat glas, eller få en öppen känsla med klart glas. Hos oss utformar du själv ditt räcke efter tycke och smak. Du kan välja mellan olika material på stolpar, färg på glas/stolpar/skenor, och design på detaljer. Vi tillverkar efter dina mått och designval.

Välj produkt och fyll i dina mått, så ser du priset direkt!
 

Våra populäraste glasstaket

Stolpfritt glasstaket – för maximal utsikt

Det stolpfria glasstaketet är vår mest exklusiva och stilrena variant. Det passar bra om du har en fin utsikt från din balkong eller terrass som du inte vill gå miste om, eller om du bara vill ha en avgränsning som finns där utan att ta plats. 

Glasstaketet utan stolpar kan monteras utanpå underlaget med så kallade fixpoints eller ovanpå med skena. Du kan välja att få det med överliggare i rostfritt stål, aluminium eller trä, eller utan överliggare.

Inspirationsbilder

Alu Modern – stilrent glasstaket med lägre aluminiumstolpar

Alu modern är räcket för dig som vill ha ett stilrent, underhållsfritt glasstaket som skapar en öppen känsla på uteplatsen. Glasen fästs vid stolparna med hjälp av en diskret aluminiumskena, som till skillnad från vanliga klämfästen inte sticker ut över glaset. Stolparna slutar dessutom en bra bit från glasets överkant, vilket låter dig njuta ostört av utsikten även när du sitter ner. Perfekt som altanräcke eller balkongräcke alltså!

Inspirationsbilder

Glasstaket i aluminium – prisvärt och enkelt att underhålla

Ett glasstaket i aluminium passar utmärkt till balkong eller terrass. Det är också populärt att använda som poolstaket eftersom stolparna inte påverkas av eventuella kemikalier i poolvattnet. Det enda underhåll du kan tänkas behöva göra är att torka av eventuella kalkrester som blir av vattenstänket.

Vårt aluminiumräcke kan levereras i princip i vilken färg du vill. Förutom standardfärgen silver kan du även välja svart, vitt eller grått med struktur. Vill du ha ett räcke med stolpar och glas i annan färg så kan du kika på glasstaketet som heter Alu Color.

Inspirationsbilder

Relaterade artiklar

Frågor kring glas, säkerhet, höjd, montering mm?

Vi får ofta frågor kring glasstaket och säkerhet (alla våra räcken har laminerat säkerhetsglas), vilken räckeshöjd man ska välja (110 cm om fallhöjden är mer än 3 meter), och hur svåra räckena är att montera (inte svårare än att de flesta klarar av det på egen hand, utan att anlita en hantverkare). Fler och mer utförliga svar hittar du på sidan med frågor och svar, och på vår blogg.

Varför Räckesbutiken?

Hos oss får du ett glasstaket som är tillverkat exakt efter dina mått – i högsta kvalitet. Du beställer enkelt via designverktyget som direkt visar det kompletta priset för just ditt räcke, och behöver du hjälp längs vägen är det bara att säga till. Vad frakten kostar? Den ingår såklart!

Stäng

Välj leveransland

Priserna för varor du har i kundvagnen kommer att ändra sig om du byter land.

Leverans: