Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
Leverans
  • Fri frakt
  • Måttanpassat för dig
  • Personlig köpresa
0 kr
inkl. moms & frakt
Du har inte lagt något i kundvagnen, ännu!
Klicka på produkter i menyn för att se vårt utbud
Vi erbjuder:
  • Hög kvalitet
  • Hög tillgänglighet
  • Kort produktionstid
  • Produkter som tillverkas efter dina mått
  • Helt fraktfri leverans

Vindskydd för alla miljöer och stilar

Vindskydd skapar en härlig uteplats som kan användas tidigt på våren och möjliggör att man kan sitta ute trots kalla vindar under sommar och höst. Med vindskydd skapar du också en ombonad och trevlig uteplats och terrass där ”väggarna” bidrar till en rumslig känsla. Valbarheten på glas och måttanpassningen möjliggör för dig som kund att skapa en lösning efter dina mått och önskemål. Vill du kombinera ditt vinskydd med insynsskydd så väljer du opalt eller gråtonat glas.

Vi har ett brett utbud av olika typer av vindskydd i glas, nedan har vi kategoriserat våra olika varianter:

1: På våra glasräcke Alu Classic och St Prime finns möjligheten att välja till detta alternativ. På de här modellerna kan du välja mellan klart eller opalt glas på ditt vindskydd.

– Opalt glas i vindskyddet skapar även insynsskydd
– Med klart glas får du funktionen vindskydd men kan se igenom glaset.

2: Vi har även ett höj och sänkbart glasräcke, och här kan du välja om du vill ha opalt glas på nederdelen för att skapa insynssskydd.

– Vårt höj och sänkbara glasräcke finns med eller utan glaslist på det övre glaset, utan glaslist. Du kan se alla varianterna i vår konfigurator.

Vårt höj och sänkbara glasräcke Alu Flex skapar en fantastisk uteplats där du får möjligheten att välja om du vill ha vindskydd eller inte. Alu Flex är enkel att dra upp och ner och är testad för att klara mycket hög vindlast. På vårt höj och sänkbara glasräcke behöver man inte ha hela glaset uppfällt utan du väljer själv hur stor del som ska förflyttas.

3: Ett tredje alternativ är ett lågt räcke på befintlig mur eller plan. Inget ljus går förlorat men du får en mer skyddad plats med ett vindskydd som placeras på ditt befintliga konstruktion.

Köper man ett glasräcke och skapar en vindskyddsdel får man en helhet och en större möjlighet att utnyttja terrassen under fler månader. Vindskydd i glas är funktionellt och gör att du inte tappar utsikten som annars går förlorad om man sätter ett plank eller en heltäckande vägg av något material.

.

Köper man ett glasräcke och skapar en vindskyddsdel får man en helhet och en större möjlighet att utnyttja terrassen under fler månader. Vindskydd i glas är funktionellt och gör att du inte tappar utsikten som annars går förlorad om man sätter ett plank eller en heltäckande vägg av något material.

Hållbarhetsmässigt är glas ett bra val för vindskydd, kombinationen av aluminium och glas gör att vindskyddet håller år efter år jämfört med ett vindskydd av trä.

Du ser hela vårt produktsortiment av vindskydd online och beställer enkelt på vår webbsida. Alla våra produkter kan måttanpassas och skapa ditt unika glasräcke i vår konfigurator.

Stäng

Välj leveransland

Priserna för varor du har i kundvagnen kommer att ändra sig om du byter land.

Leverans: