Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
Leverans
  • Fri frakt
  • Måttanpassat för dig
  • Personlig köpresa
0 kr
inkl. moms & frakt
Du har inte lagt något i kundvagnen, ännu!
Klicka på produkter i menyn för att se vårt utbud
Vi erbjuder:
  • Hög kvalitet
  • Hög tillgänglighet
  • Kort produktionstid
  • Produkter som tillverkas efter dina mått
  • Helt fraktfri leverans

Vindskydd i glas - för en skyddad uteplats

Vindskydd och räcke i glas med aluminiumstolpar

Designa ditt glasräcke med vindskydd och se priset direkt

Med ett vindskydd i härdat laminerat glas kan du njuta av din uteplats trots väder, vind och andra påfrestningar, utan att tumma på utsikten! Vindskyddet beställs som tillägg till det rostfria glasräcket eller aluminiumräcket Alu Classic och kan fås i höjderna 160 cm och 180 cm. 

Vill du ha insynsskydd på din altan eller balkong, kan du välja frostat glas, och vill du få ut maximalt av utsikten väljer du klart glas. Hos oss utformar du själv ditt räcke efter tycke och smak och vi tillverkar efter dina mått och designval. Allt ingår i priset, även frakt.  

Glasräcken som går att få med vindskydd

Glasräcke/vindskydd med aluminiumstolpar

Ett glasräcke i aluminium passar utmärkt till balkong eller altan, och det är prisvärt och enkelt att underhålla. Blåser det mycket kan du dessutom välja vindskydd för vissa sektioner av ditt räcke, kanske vill du skapa ett mysigt hörn i lä på din terrass? En fin fördel med aluminiumräcket är att det är enkelt att underhålla, det kräver inte mer än att putsa glas och eventuellt torka av stolparna ibland. 

Glasräcke/vindskydd med rostfria stolpar

Ett glasräcke med rostfria stolpar ger en känsla av frihet samtidigt som det är snyggt och säkert. Skapa en extra skyddad del av uteplatsen genom att välja till vindskydd för vissa sektioner av ditt räcke. Vindskyddet tillverkas alltid i härdat laminerat glas, för att stå emot väder och vind. 

Vårt rostfria glasräcke lyfter vilken altan eller balkong som helst och anpassas efter dina egna designval. Med eller utan överliggare, infästning och glastyp är några exempel på val du kan göra.

 

Se alla våra produkter!

Upptäck mer på vår blogg!

Frågor kring glas, säkerhet, höjd, montering mm?

Vi får ofta frågor kring glasräcken och säkerhet (alla våra räcken har laminerat säkerhetsglas), vilken räckeshöjd man ska välja (minst 110 cm om fallhöjden är mer än 3 meter), och hur svåra räckena är att montera (inte svårare än att de flesta klarar av det på egen hand, utan att anlita en hantverkare). Fler och mer utförliga svar hittar du på sidan med frågor och svar, och på vår blogg.

Varför Räckesbutiken?

Hos oss får du ett räcke som är tillverkat exakt efter dina mått – i högsta kvalitet. Du beställer enkelt via designverktyget som direkt visar det kompletta priset för just ditt räcke, och behöver du hjälp längs vägen är det bara att säga till. Vad frakten kostar? Den ingår såklart!

Stäng

Välj leveransland

Priserna för varor du har i kundvagnen kommer att ändra sig om du byter land.

Leverans: