Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
Leverans
  • Fri frakt
  • Måttanpassat för dig
  • Personlig köpresa
0 kr
inkl. moms & frakt
Du har inte lagt något i kundvagnen, ännu!
Klicka på produkter i menyn för att se vårt utbud
Vi erbjuder:
  • Hög kvalitet
  • Hög tillgänglighet
  • Kort produktionstid
  • Produkter som tillverkas efter dina mått
  • Helt fraktfri leverans

Vi sänker leveranstiderna

En av de punkter vi har försökt jobba med sedan vi startade upp Räckesbutiken, det är att korta ner leveranstiderna så mycket som möjligt. Nu är vi mycket nöjda med att kunna presentera kraftigt sänkta leveranstider på nästan hela vårt sortiment.

Flytt till vår nya lokal

Flytten till våra nya lokaler var första steget i arbetet att korta tiderna. På våra 450 kvadratmeter har vi byggt upp vår produktion med produktionsflödet i åtanke. Nu sker hela produktionen i olika linjer och på olika stationer.

Förändringar i vårt ordersystem

Nästa pusselbit var att få vårt produktionssystem att kunna hantera det faktum att olika räckesval kräver olika lång leveranstid. Om man t.ex. vill ha ett lackat aluminiumräcke så behöver vi längre tid på oss i produktionen. Produktionssystemet tar nu hänsyn till saker som helgdagar vid beräkning av utleveransdag.

Leverantörer

Sista pusselbiten var att få med våra leverantörer på våra nya leveranstider. Detta blev klart för bara några dagar sedan.

Nu står vi alltså redo att ta emot beställningar och leverera med betydligt kortare tider till leverans. För vårt aluminiumräcke och vårt rostfria räcke, samt för glas och klämfästen ligger aktuella utleveranstider på 10 dagar. För ledstänger har vi utleverans på 3 dagar. När det gäller vårt stolpfria räcke så är vi ännu så länge tvungna att ligga kvar på 42 dagar.

Skulle belastningen och orderingången bli för stor kommer vi justera utleveranstiderna, men vi kommer arbeta för att, så långt det är möjligt, undvika detta.

Stäng

Välj leveransland

Priserna för varor du har i kundvagnen kommer att ändra sig om du byter land.

Leverans: