Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
Leverans
  • Fri frakt
  • Måttanpassat för dig
  • Personlig köpresa
0 kr
inkl. moms & frakt
Du har inte lagt något i kundvagnen, ännu!
Klicka på produkter i menyn för att se vårt utbud
Vi erbjuder:
  • Hög kvalitet
  • Hög tillgänglighet
  • Kort produktionstid
  • Produkter som tillverkas efter dina mått
  • Helt fraktfri leverans

Nu producerar vi glas på egen hand

Sedan slutet av förra året har vår produktionsanläggning varit under ombyggnad. Vi har bland annat byggt om och flyttat runt för att ytterligare effektivisera vår produktion.

Större lokal

I samband med detta passade vi även på att utöka vår lokalyta med drygt 500 kvadratmeter. Vi har nu ca 830 kvadratmeter produktionsyta samt vårt kontor på ytterligare ca 120.

Glasproduktion

Sedan starten av företaget har våra glas producerats av en lokal leverantör med vilka vi har haft ett bra samarbete. Vår kraftiga expansion har dock gjort att belastningen på denna leverantör under vissa tider varit hög. För att kunna fortsätta utveckla företaget har vi därför nu tagit hem produktionen av glasen till egen regi.

Den största delen av vår nya yta används för glasproduktionen och alla maskiner och system har varit i fullt bruk sedan några veckor tillbaka. Vi har investerat i glaslager, skärbord, travers/telfer-system, slipmaskin, tvättmaskin samt harp-lager för färdiga skivor.

I vår produktion lagerför vi och kan på egen hand producera lamellglas i såväl klart som opal och grått glas till vårt aluminiumräcke, rostfria räcke samt till våra glas och klämfästen.

Vi vågar nog påstå att vi härmed är den första producenten och leverantören av glasräcken i landet som på egen hand producerar glasen.

I bildserien nedan ser man glasproduktionen från storformat till färdigskurna räckesglas. Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

Stäng

Välj leveransland

Priserna för varor du har i kundvagnen kommer att ändra sig om du byter land.

Leverans: