Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
Leverans
  • Fri frakt
  • Måttanpassat för dig
  • Personlig köpresa
0 kr
inkl. moms & frakt
Du har inte lagt något i kundvagnen, ännu!
Klicka på produkter i menyn för att se vårt utbud
Vi erbjuder:
  • Hög kvalitet
  • Hög tillgänglighet
  • Kort produktionstid
  • Produkter som tillverkas efter dina mått
  • Helt fraktfri leverans

Fransk balkong tillverkade efter dina mått

Fransk balkong efter dina mått

En fransk balkong skapar rymd och ljus in i huset, effektiv lösning där det ej finns möjlighet att bygga ut en riktigt balkong. Räckesbutikens franska balkong måttanpassas efter dina egna mått och du väljer själv om du vill ha den i en modell med glas eller i aluminium.

Fransk balkong praktiskt men även en estetiskt vackert detalj på huset och skapar vackert blickfång utifrån i kombination med traditionella fönster.

Vi har 2 olika varianter på franska balkong och respektive variant har flera unika val kopplade till sig för att du som kund ska hitta det som passar dig bäst. På vår produktsida kan du läsa mer om de olika valen.

1: Väljer du en fransk balkong med glas har du många olika alternativ. Glaslist finns som avslut på glaset på den franska balkongen och ger ett vackert avslut. Ska den franska balkongen placeras på ett modernare hus är en fransk balkong helt i glas kanske mer passande. Fixpoints som infästning förstärker den moderna designen.

2: Vår modell Alu Retro passar utmärkt på mer traditionella hus, här finns många alternativ för hur överliggaren kan monteras. Fransk balkong i Alu retro varianten är lätt att montera då aluminium är ett material som inte är tungt.

På Alu Retro kan du välja fri RAL-färg på din franska balkong för att passa in i huset på bästa sätt. Aluminium är ett hållbart och beständigt material som håller år till år och är anpassat efter dina unika mått.

Kontakta oss gärna om du har frågor kring de olika valen eller prata med våra säljare om vilken modell av franska balkong som passar bäst på just ditt hus. I vår konfigurator kan du spara ner olika varianter och se alla valen i realtid. Du beställer enkelt din franska balkong online och behöver du hjälp kontakta oss via chatt, telefon eller mail så hittar vi en lösning som passar dig.

Stäng

Välj leveransland

Priserna för varor du har i kundvagnen kommer att ändra sig om du byter land.

Leverans: