Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
Leverans
  • Fri frakt
  • Måttanpassat för dig
  • Personlig köpresa
0 kr
inkl. moms & frakt
Du har inte lagt något i kundvagnen, ännu!
Klicka på produkter i menyn för att se vårt utbud
Vi erbjuder:
  • Hög kvalitet
  • Hög tillgänglighet
  • Kort produktionstid
  • Produkter som tillverkas efter dina mått
  • Helt fraktfri leverans

Allt för våra kunder !

Vår ambition är att leverera den bästa köpupplevelsen från beställning till färdigmonterad produkt. Ett mål vi ständigt arbetar efter och nu tar vi ännu ett steg mot det målet.

Översiktsbild av ditt räcke

Vår nya duktiga programmerare Micke har nu arbetat fram en ny funktion i vårt system som gör att du får en översiktsbild av ditt räcke utifrån dina mått och önskemål.

För att du ska få se din översiktsbild behöver du göra en offert eller en beställning. När du genomfört detta genererar vårt system en ritning av ditt räcke. Ritningen kommer underlätta för dig att kontrollera så de uppgifter du angett stämmer och det kommer underlätta för dig i monteringen då måtten och dess placering blir ännu tydligare. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp.
Översiktsbilden finns tillsammans med övrig information om din beställning på din kundordersida och i medföljande dokumentation i din leverans.

Spegelvända ritningar

Ritningen visas i två spegelvända versioner eftersom de uppgifter du ger oss inte talar om vilket håll räcket svänger åt. För dig som kund är det väldigt enkelt att se vilken av bilderna som är den av ditt räcke.

Nedan ser du exempel på hur översiktsbilden kan se ut för olika typer av räcken.

Skärmavbild 2015-10-14 kl. 15.30.27

Denna ritning visar ett räcke där början på räcket är angivet som ”ingen stolpe fästes i vägg” och avslut med fristående stolpe.

Skärmavbild 2015-10-14 kl. 15.08.21

För denna beställning finns det ingen spegelvänd ritning, då räckets kortsidor har samma mått och man har angett lika val för början/avslut.

Skärmavbild 2015-10-14 kl. 15.05.02

Här ser vi ett räcke där ritningen tydligt visar skillnaden på innerhörn och ytterhörn. Genom att titta på placeringen av stolparna i förhållande till ytterkanten är det nu enklare att se om man har valt rätt typ utav hörn. Detta räcket har till exempel två innerhörn och ett ytterhörn.

Stäng

Välj leveransland

Priserna för varor du har i kundvagnen kommer att ändra sig om du byter land.

Leverans: