Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
Leverans
  • Fri frakt
  • Måttanpassat för dig
  • Personlig köpresa
0 kr
inkl. moms & frakt
Du har inte lagt något i kundvagnen, ännu!
Klicka på produkter i menyn för att se vårt utbud
Vi erbjuder:
  • Hög kvalitet
  • Hög tillgänglighet
  • Kort produktionstid
  • Produkter som tillverkas efter dina mått
  • Helt fraktfri leverans

Zenergy Bostadsrätter

Projektinformation: Alu Classic monterat på två identiska hus.

Alu Classic är ett bra & prisvärt glasräcke med aluminiumstolpar, som är enkelt att underhålla

Alu Classic utmärker sig genom att vara oerhört prisvärt, enkelt att montera och enkelt att underhålla. Vårt aluminiumräcke är det räcke som man kan anpassa mest. Det handlar om allt från grundvariant till val av infästningshöjd. Det kan placeras såväl ovanpå (med en fot) som hängandes utanpå.

Vindskydd

Blåser det mycket på din altan eller balkong? Då kan du välja vindskydd för vissa sektioner av ditt räcke – kanske längst in mot väggen för att skapa en härlig hörna i lä. Vindskyddet har samma utseende som resten av räcket, men är högre (160 eller 180 cm).

Stolpar i valfri färg

Stolparna kan fås i standardfärgerna natur (aluminium), vit, svart, grå med struktur samt ytterligare sju nyanser av grått. Önskar du en specifik färg från RAL-systemet rekommenderar vi att du tittar på Alu Color.

Säkert glas

Till våra glasräcken levererar vi alltid säkert 8,76mm laminerat glas med slipade och polerade kanter. Vårt laminerade glas består av två glasskivor med plastfilm mellan de två glasen. Om ett av glasen skulle gå sönder hänger därför fortfarande glasskivan ihop som en del. Man kan välja mellan klart glas, opal (frostat) och ett gråtonat glas. Vi erbjuder även ett härdat och laminerat glas för miljöer där glaset kommer utsättas för repeterade yttre påfrestningar. Väljer du vindskydd tillverkas det alltid med härdat laminerat glas.

Stäng

Välj leveransland

Priserna för varor du har i kundvagnen kommer att ändra sig om du byter land.

Leverans: