Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
Leverans
  • Fri frakt
  • Måttanpassat för dig
  • Personlig köpresa

Trappräcke och stor uppdatering

Vi har nu gjort en stor uppdatering av vår webbsida och introducerar härmed beräkningar för trappräcke. Till att börja med är det dock endast möjligt att beräkna och beställa trappräcke för vårt aluminiumräcke.

Ny, mer exakt beräkningsmodell

Tidigare har vi vid beställningar i många fall tvingats be om ytterligare information och ställa flera följdfrågor. Nu har vi gjort om vår beräkningsmodell vilket gör att vi får ut en mer exakt beskrivning av hur räcket ser ut. Det handlar bland annat om att man får ange huruvida hörnen på räcket är ytterhörn eller innerhörn.

Prisförändringar

Vissa kunder har noterat att priserna ibland ändrar sig något från en dag till en annan. Detta beror på att vi ständigt förfinar beräkningsgrunderna. Ibland leder detta till att priserna justeras lite uppåt och ibland nedåt. I och med den nu aktuella uppdateringen har priset på vårt aluminiumräcke sjunkit för de flesta varianter.

Utan överliggare

Det är nu möjligt att beställa vårt stolpfria räcke och vårt rostfria räcke utan överliggare.

Måttmallar för aluminiumsystemet

Vi har nu standardiserat måttmallar för vårt aluminiumräcke och känner man osäkerhet för hur det ska monteras hittar man översiktsskisser på produktsidan.

Ordersystem

I bakgrunden har vi byggt upp ett bättre orderhanteringssystem vilket ska gör att vi får bättre överblick över beställningar och kunna hantera dessa bättre och snabbare.

Mer nyheter på väg

På grund av den stora uppdateringen har det varit svårt att få ut nyheter och information på webbsidan. Nu ska det dock komma lite mer i lite större takt. Vi lägger nu mer tid och resurser på att få klart trappberäkningar för alla våra räckestyper och därefter kommer vi uppdatera vårt sortiment med fler varianter och alternativ. Vi kommer också löpande att uppdatera webbsidan med mer information, mer bilder och illustrationer vilket har efterfrågats.

Stäng

Välj leveransland

Priserna för varor du har i kundvagnen kommer att ändra sig om du byter land.

Leverans: