Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
Leverans
  • Fri frakt
  • Måttanpassat för dig
  • Personlig köpresa

Samarbete med Skånska Byggvaror

Som ett ytterligare steg i vår ambition att skapa den bästa köpupplevelsen från beställning till färdigmonterad produkt informerar Räckesbutiken stolt om ett samarbete tillsammans med Skånska Byggvaror.

I Skånska Byggvarors inspirationsbutik i Helsingborg kan våra gemensamma kunder nu titta på glasräcken i en trivsam miljö, låta sig inspireras samt få personlig hjälp av personalen och givetvis genomföra sitt köp.

Jonas Halvarsson, försäljningsansvarig på Räckesbutiken säger; ”Att kunna erbjuda våra kunder denna möjlighet är mycket glädjande. Skånska Byggvarors fina inspirationsbutik ger oss väldigt goda förutsättningar att skapa en unik köpupplevelse. Att butiken i Helsingborg är först ut känns naturligt då närheten till vår produktion och kontor i Ängelholm är värdefull i uppstarten.”

Per-Ivan Christiansson, marknadschef på Skånska Byggvaror; ”Att kunna erbjuda Räckesbutikens prisvärda produkter i våra butiker är vi stolta över. Många vill fortfarande klämma och känna på produkterna då köpen av byggvaror ofta är en stor investering.”

För Räckesbutiken kommer utställningen i Helsingborg bli ett bra komplement till den nuvarande försäljningen via Internet.

Stäng

Välj leveransland

Priserna för varor du har i kundvagnen kommer att ändra sig om du byter land.

Leverans: