Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
  • Alltid fraktfri leverans!
  • Måttanpassat på riktigt!
0 kr
inkl. moms & frakt
Du har inte lagt något i kundvagnen, ännu!
Klicka på produkter i menyn för att se vårt utbud
Vi erbjuder:
  • Hög kvalitet
  • Hög tillgänglighet
  • Kort produktionstid
  • Produkter som tillverkas efter dina mått
  • Helt fraktfri leverans

Räckesbutiken rekryterar inköpsansvarig

Räckesbutiken fortsätter växa i snabb takt och vi har nu tagit nästa steg i vår utveckling. Vi säljer räckesprodukter i hela norden och under slutet av 2014 startade vi även upp försäljning på den tyska marknaden. Bolaget växer kraftigt och därför har vi tagit beslutet att stärka upp vår inköpsorganisation.

Från den 1 juni har vi anställt Maria Rosen som inköpsansvarig. Maria kommer med mångårig erfarenhet från inköp via tidigare anställningar på bl.a. Brafab och Smedbo. Hon har under mer än 10 års tid arbetat med framför allt den asiatiska marknaden som är en viktig marknad för inköp.

– För att kunna kvalitetssäkra och säkra upp våra leverantörer i bland annat Kina var det ett naturligt och nödvändigt steg för oss, säger Andreas Wedberg.

Förutom arbetet med kvalitetssäkring av produkter och leverantörer kommer Maria även arbeta med vidareutveckling och breddning av Räckesbutikens sortiment.

– Räckesbutiken är ett snabbt växande företag och det ska bli väldigt spännande att få hoppa på den resan och vara med och bidra i den fortsatta utvecklingen, säger Maria Rosen.

PersonligtMaria Rosen

Har man mottot Memento Vivere (kom ihåg att leva) är det inte konstigt att Marias favoritmat är grillat, att hon helst spenderar en fredagkväll hemma i soffan och att hon helst skulle ta med sig en bok till en öde ö.

Det var lite om Maria. Vi hälsar henne varmt välkommen till oss här på Räckesbutiken.se.