Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
Leverans
  • Fri frakt
  • Måttanpassat för dig
  • Personlig köpresa

Nya räcken i webbshopen lagom till utesäsongen!

Den här våren händer det mycket på Räckesbutiken. Vi har nämligen lanserat inte bara ett, utan tre nya räcken! Och precis lagom till utesäsongen finns alla produkter tillgängliga i vår webbshop 🙂 Häng med så tar vi en titt på nyheterna!

Alu Modern

Först ut är Alu Modern, ett stilrent glasräcke med lite lägre aluminiumstolpar. Det här räcket kan fås med bredare sektioner, alltså större glaspartier. Detta tillsammans med den diskreta aluminiumskenan, som klämmer fast glaset vid stolpen men till skillnad mot vanliga klämfästen inte sticker ut över glaset, samt stolpar som slutar en bra bit från glasets överkant, gör att du får ut max av din utsikt!

Det här är räcket för dig som vill ha ett tjusigt altanräcke eller balkongräcke som skapar en öppen känsla på uteplatsen. Precis som våra andra aluminiumräcken (Alu Classic och Alu Color) kan du såklart använda det såväl inomhus som utomhus och stolparna går att få i standardfärgerna natur (aluminium), vit, svart eller grå med struktur – du väljer själv vad som passar bäst hos dig!

Glasräcke med aluminiumstolpar i stilren design

Vajerräcke

Nästa nyhet är ett vajerräcke – ett minimalistiskt räcke som skapar en marin känsla. Vajerräcket är perfekt om man vill ha en diskret och luftig avgränsning på marknivå, exempelvis mellan altan och trädgård. Vajern är en tvinnad stålvajer och stolparna i rostfritt stål men du gör själv valet om du vill ha en överliggare i rostfritt eller trä (ek eller jatoba) samt antalet vajrar. Alla val görs direkt i designverktyget så du ser hur räcket, och priset, förändras i och med dina ändringar.Vajerräcke med stolpar i rostfritt stål

Rostfritt räcke med liggande stänger

Vi har sedan tidigare ett räcke i rostfritt stål med stående stänger men från och med nu kan man även få ett stiligt rostfritt räcke med horisontella stänger, valet är ditt!

Räcket med stående stänger har alltid en överliggare men väljer man liggande stänger så är den valbar. Överliggaren finns i rostfritt eller trä (ek eller jatoba). En annan skillnad mellan de två varianterna är att ett räcke med liggande stänger alltid står fritt, medan ett räcke med stående stänger även kan fästas i väggen om man så önskar.

Rostfritt räcke med liggande stänger

Längre fram i vår fortsätter nyhetskavalkaden! Då kommer vi lansera vindskydd som tillval vid köp av ett aluminiumräcke (Alu Classic) eller ett rostfritt glasräcke. Du kan då välja en högre höjd (160 eller 180 cm) på valda sektioner, till exempel längst in mot husväggen för att skapa en hörna i lä och att kunna njuta av uteplatsen även under blåsiga dagar och kvällar.

Inspirerad till att förnya din inne- eller utemiljö? När du hittat rätt räcke för dig använder du bara vårt smidiga designverktyg för att se totalpriset för just dina mått. Sen kan du välja att spara räcket för att titta på det senare, få en offert skickad via epost, eller beställa direkt.

Stäng

Välj leveransland

Priserna för varor du har i kundvagnen kommer att ändra sig om du byter land.

Leverans: