Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
Leverans
  • Fri frakt
  • Måttanpassat för dig
  • Personlig köpresa

Glasräcken och ledstänger inomhus – inspireras av våra kunder!

Hos Räckesbutiken kan du hitta det räcke för att skapa en vacker inomhusmiljö.

Under vintertid ser vi att allt fler av våra kunder satsar på inomhusprojekt och det råder inga tvivel på att ett glasräcke inomhus kan bli ett rejält lyft. Och inte bara utseendemässigt. Att ha ett räcke vid ett trapphål eller nivåskillnad är viktigt för att undvika fall, vilket gör räcket till en investering i hemmets säkerhet. Många av våra glasräcken har ett brett utbud av valmöjligheter såsom färg, måttanpassning och du väljer själv om du vill ha med eller utan överliggare. Med ett räcke inomhus kan du genom färg harmoniera resten av färgerna i din inredning och skapa ett rum som lyfter med hjälp av detaljerna i räcket.

Dock är det kanske främst för den eleganta och stilrena känslan som många väljer just ett glasräcke. Det kan få ett rum att se större ut eller en smal trappa att se bredare ut. Räcke inomhus med glas skapar ett luftigare och mer öppet rum och genom vår måttanpassning och valbarhet skapar du ditt unika räcke. Räckena är enkla att montera och du får med en unik monteringsfilm- och beskrivning för ditt utvalda räcke.

En annan populär produkt just nu är ledstänger. Trappor och trappräcken inomhus är ett projekt som många tar sig an såhär till vintern, och med en ny ledstång får man både en snyggare och säkrare trappa.

Vi imponeras ständigt av våra kunders kreativitet. Som tur är så är de generösa och delar med sig av resultaten, så låt dig inspireras! Kanske blir ett nytt glasräcke eller en ny ledstång till trappan ditt kommande inomhusprojekt? På vår produktsida kan du se alla våra räcken och ledstänger.

 

Stolpfritt räcke vid trapphål inne

Vilket rum! Vår danska kund har skapat rymd genom att välja ett stolpfritt glasräcke till trapphålet. Ledstång i trä är en vacker kontrast till glaset men man behöver inte välja till om det inte passar in i rummets inredning.

Stolfritt glasracke inomhus

Ett stolpfritt glasräcke som skapar en elegant & öppen känsla mellan två våningar hos vår tyska kund.

Ledstång ek inomhus

För en lite brantare trappa utan trappräcke kan det krävas en ledstång. Här har en dansk kund kombinerat vår ledstång i ek med ett rostfritt räcke med överliggare i ek. Snyggt, eller hur?

Ledstång inomhus rostfritt

Blått är flott! Den här väggen får oss att vilja åka raka vägen till en färgbutik. Den stilrena ledstången i rostfritt känns helt rätt i det här rummet.

Ta en närmare titt på våra glasräcken och ledstänger >

PS. Alla våra produkter kan såklart användas både inomhus och utomhus.

Stäng

Välj leveransland

Priserna för varor du har i kundvagnen kommer att ändra sig om du byter land.

Leverans: