Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
  • Alltid fraktfri leverans!
  • Måttanpassat på riktigt!
0 kr
inkl. moms & frakt
Du har inte lagt något i kundvagnen, ännu!
Klicka på produkter i menyn för att se vårt utbud
Vi erbjuder:
  • Hög kvalitet
  • Hög tillgänglighet
  • Kort produktionstid
  • Produkter som tillverkas efter dina mått
  • Helt fraktfri leverans

Glasräcke inomhus

Nu närmar sig hösten med stormsteg även hos oss på Räckesbutiken. De årliga utomhusprojekten är snart fullbordade samtidigt som inomhusprojekten börjar tas vid. Går Ni möjligtvis i renoveringstankar? I sådant fall finner Ni här nedan lite inspiration från våra kunder.

Denna kund har valt vårt prisvärda aluminiumräcke med ovanpå-montering samt fäste i vägg. Således får man ett luftigt och lätt intryck i inredningen utan att behöva göra avkall på säkerheten då våra räcken uppfyller Boverkets krav.

Glasräcke inomhus vid trapphål. Aluminiumräcke monterat med fot.

 

På den här bilden kan man se att kunden har valt att kombinera vår ledstång, i obehandlad ek, med vårt tidlösa och eleganta räcke på ovanvåningen. Ett rostfritt räcke med en överliggare av ek ger ett enhetligt och varmt intryck samtidigt som det ger optimal syn och skydd för trappan.

Trappräcke. Ledstång och räcke ovanför trappan med glasinfattning.

 

Önskar man framhäva sin trapp och samtidigt ta det till en helt ny nivå så skall man titta på ett stolpfritt räcke från oss. Man kan välja att montera glasskivorna antingen i en aluminiumskena (som på bilden) eller också på sidan med hjälp av fixpoints. Ett perfekt alternativ om man har en långsmal hall och inte önskar att räcket skall uppta så mycket golvyta men även lura ögat till ett bredare intryck.

IMG_0419