Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
  • Alltid fraktfri leverans!
  • Måttanpassat på riktigt!
0 kr
inkl. moms & frakt
Du har inte lagt något i kundvagnen, ännu!
Klicka på produkter i menyn för att se vårt utbud
Vi erbjuder:
  • Hög kvalitet
  • Hög tillgänglighet
  • Kort produktionstid
  • Produkter som tillverkas efter dina mått
  • Helt fraktfri leverans

Bakom kulisserna på Räckesbutiken

Hej
Jag heter Eva och skulle gärna vilja ta dig med på en liten rundtur hos oss för att visa vad som händer ”bakom kulisserna” – från att du har gjort din beställning via vår hemsida till det att ditt färdiga räcke lämnar oss.

Efter att du har beställt via vår hemsida registreras din order i vårt system. Jag granskar sedan din beställning och godkänner den för produktion. Under granskningen tittar jag så att det inte är några mått som verkar avvika alldeles för mycket. Skulle jag hitta några avvikelser tar jag alltid kontakt med dig direkt.

När jag har granskat din beställning är det äntligen dags för killarna och tjejerna i produktionen att börja tillverka ditt räcke! Arbetet med att skära till glasen, kapa och borra stolparna, kapa till en eventuell överliggare samt packa samtliga plockdetaljer sker parallellt – allt för att ditt räcke ska komma hem till dig så snabbt som möjligt.

Här skärs glasen till ditt räcke. Glasen måttanpassas på millimetern utifrån just din beställning.

Stolparna, som kapats till för hand, borras här med största precision av vår robot.

När du väljer överliggare i trä kapar vi den till dig här. Även överliggaren kapas till för att på millimetern passa till ditt räcke, utifrån de mått som du anger.

För att monteringen av ditt räcke ska bli så enkel som möjligt strävar vi alltid efter att inget extra ska behöva köpas till. Därför packar vi med skruvar, bits, lim och borr i din leverans. I det fall ett specialverktyg är nödvändigt, följer självklart även detta med.

Nu är ditt räcke färdigt att resa hem till dig! Frakt ingår alltid vid beställning hos oss på Räckesbutiken.

Tack för att du ville följa med mig på denna lilla korta rundvandring. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor.