Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
  • Alltid fraktfri leverans!
  • Måttanpassat på riktigt!
0 kr
inkl. moms & frakt
Du har inte lagt något i kundvagnen, ännu!
Klicka på produkter i menyn för att se vårt utbud
Vi erbjuder:
  • Hög kvalitet
  • Hög tillgänglighet
  • Kort produktionstid
  • Produkter som tillverkas efter dina mått
  • Helt fraktfri leverans

Räckesbutiken kan bli årets företagare i Ängelholm 2015

Priset som årets företagare delas ut varje år av föreningen företagarna i Ängelholm. Inför årets prisutdelning har Räckesbutiken utsetts som en av tre finalister med chans att vinna priset.

Priset delas ut till en företagare som utfört en prestation i sin kommun och som genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare.

– Det är självklart extremt kul att återigen uppmärksammas för de framgångar vi har haft. 2015 var ett helt fantastiskt år för oss och jag antar att detta kan ligga bakom finalplaceringen, säger Andreas Wedberg, en av de nominerade företagarna.

Räckesbutiken utvecklades starkt under 2015 och ökade omsättningen med över 70%. Bolagets resultat är också fortsatt positivt. Antalet anställda har ökat och uppgick under året till 20 st i genomsnitt.

– Varje gång man uppmärksammas på detta sätt så blir man stolt som företagare. Att kunna få vara ett föredöme och eventuellt inspirera andra är otroligt roligt, säger André Svensson, den andra nominerade företagaren.

Vinnaren kommer att presenteras på de årliga näringslivsdagarna, i Lindab Arena, den 13:e maj. Övriga nominerade är företagarna bakom ICA Arons i Hjärnarp och Knobby Shop AB. 2012 vann Räckesbutiken priset ”Årets entreprenör i Ängelholm, Erik Paulsson stipendiet”.